Generell informasjon

Treningsopplegg
Det vil være to treningsøkter hver dag, med unntak av torsdag hvor det er gradering for de som skal det. Treningen er variert
og gøy, og innimellom all Taekwon-Do’n er det lek og moro. Om kveldene vil det være diverse aktiviteter. Det er badepark vegg i vegg med hotellet vi bor på, og her tilbringer vi en del tid. Det er stas å bo på hotell en hel uke, og dersom man vil bo sammen med en kompis må man spesifisere dette når man bestiller dobbeltrom. Det er badepark vegg i vegg med hotellet vi bor på, og her tilbringer vi en del tid. Det er stas å bo på hotell en hel uke, og dersom man vil bo sammen med en kompis må man spesifisere dette når man bestiller dobbeltrom.

Sikkerhet
Deltagerne blir delt inn i grupper som har en egen instruktør. Denne instruktøren har ansvaret for gruppen hele uken. Gruppeansvarlig instruktør sørger for vekking om morgenen, felles bespisning, felles avgang til treninger og utflukter, og legging. Gruppeansvarlig instruktør
vil bo i nærheten av sin gruppe. De som eventuelt skulle ha en skade eller sykdom plikter å informere leirledelsen om dette. De som er på ALT C har foreldre/foresatt ansvar for barnet/barna i pausene, med unntak av under felles treningsopplegg og aktiviteter.

Salgsbod
Det vil også bli salg av Taekwon-Do bøker, drakter, belter, bager og t-skjorter på lørdag ved ankomst og videre utover uken. Det er avsluttende salg på torsdag under graderingen. Vi har betalingsterminal og VIPPS.

Gradering
Gradering er for de som har hatt så stor fremgang under leiren at instruktøren anbefaler dem om å gå opp. Graderingsavgiften er kr 310.- og er ikke inkl. i prisen.

Oppmøte

  • Oppmøte for alle BARN er lørdag 6 august
  • Oppmøte for alle UNGDOM er lørdag 6 august

Hvem kan delta?
Deltagere må være fra 7 og til og med 11 år gamle på barneleir (gå på barneskole). På ungdomsleir er alderen fra 12 år til og med 15 år. Alle beltegrader kan delta så sant en er medlem i en NTN klubb. (Merk at dersom du er rundt 12 år kan du velge om du vil være med på barn- eller ungdomsleir, da dette er avhengig av venner og andre forhold).

Hvor er sommerleiren?
Hotellet ligger 2 timer fra Oslo og 2 timer fra Kristiansand følg E18. Tog: nærmeste jernbane er i Porsgrunn (20 min. med taxi). Fly: nærmeste flyplass er Torp Sandefjord og Geiteryggen i Skien.

Hotellet
Quality Hotel & Resort Skjærgården ønsker deg velkom- men til et 4000kvm tropisk miljøbad (inne og utendørs badepark) og flott beliggenhet ved sjøkanten. Bade- parken inneholder badstuer, dampbadstu, vannsklie, solarium, boblebad, basseng inne og ute og en stor solterrasse.

Badeanlegget
Anlegget betjenes av hotellets badevakter. Vi gjør oppmerksom på at bading i badeparken forgår på eget ansvar og vi må ha beskjed dersom du ikke skal bade.

Treningshallen
Skjærgårdshallen ligger rett ved siden av hotellet. Hallen er unik i sin helhet og inneholder en stor innendørs fotballbane og en håndballbane. Puls Skjærgårs- hallen, har aktiviteter som fysioterapi, aromaterapi, badminton, stavgang, spinning&step og aerobic. Her er det mange muligheter for foreldre som vil trene.