Ofte stilte spørsmål

 

Sønnen/datteren min er 12 år og er går i 6./7. klasse. Skal han/hun på barneleir eller ungdomsleir da?

Dersom man er i grenseland mellom barneleir og ungdomsleir i forhold til alder, så kan man velge hvilken leir man ønsker å delta på, f.eks avhengig av hvor treningskamerater skal og hvilket parti man er vant til å trene på i klubben.

Barnet mitt har gradert seg siden påmelding og fått nytt belte, hva gjør jeg nå?

Du informerer instruktøren om riktig beltefarge ved oppmøte.

Kan man bytte fra alternativ B til A?

Ja, hvis vi har ledig plass. I så fall kan dere sende forespørsel til tkd.leir@gmail.com og høre. Mellomlegget må i så fall betales.

Hvordan melder man seg på?

All påmelding skjer via check.in.no – direkte link finnes på hjemmesiden. Dersom du lurer på hvordan man skal melde på i checkin så har vi en egen bruksanvisning for dette. Vi tar ikke påmelding via mail, telefon eller annet. Betaling via faktura eller kredittkort. Vi har ikke avbetalingsplan eller rabatt.

Hva koster det å delta?

Priser finner du på hjemmesiden.

Selger dere TKD-utstyr?

Vi selger t-skjorter, belter, bøker, drakter. Vi har ikke sparringsutstyr for salg.

Har dere aktiviteter for foreldre som er med?

Vi har ikke noe eget organisert foreldre-opplegg. Det er treningssenter ved siden av hallen som man kan kjøpe seg mulighet for trening. Det er mange fine turer man kan ta i området. I tillegg kan man benytte hotellets badeanlegg og badstuer. Hotellet er behjelpelige med tips.

Hvilke påmeldingsalternativer finnes?

  • Alternativ A: Fullpensjon, trening, overnatting, bading, aktiviteter for leirdeltager.
  • Alternativ B: Kun trening, bading i lunchen, lunch og aktiviteter. Må selv ordne andre måltider og overnatting.
  • Alternativ C: Foreldre/søsken, overnatting og frokost.

Klarer barna seg alene på leir? Hvordan blir de passet på?

Barna deles inn i grupper og alle har en ansvarlig instruktør. Instruktøren vekker barna om morgen, passer på at de møter til måltider, treninger og aktiviteter. Instruktøren er barnas kontaktperson hele uken. Alle våre instruktører har lang erfaring med Taekwon-Do og barn, og er alle over 18 år. Vi har egen sikkerhetsinstruks. Det er helsepersonell på leiren og vi har kort vei til legevakt om uhellet skulle være ute.

Når er påmeldingsfrist?

Det er førstemann til mølla. I fjor hadde vi venteliste og ikke alle fikk plass, så vi anbefaler å melde på tidlig. Frist er 15. juni (hvis det er ledige plasser), men etter denne datoen er det ikke mulig å melde på.

Jeg må melde av sønnen/datteren min, hvordan gjør jeg dette?

Sender mail til tkd.leir@gmail.com. Innbetalt beløp minus 750 kr refunderes ved avmelding før 1. juli. Etter 1. juli så er det ingen refusjon.

Jeg ønsker å endre informasjonen i påmeldingen, hvordan gjør jeg dette?

Da logger du inn på profilen din i checkin.no og redigerer informasjon

Sønnen/datteren min er allergisk mot melk eller har cøliaki, kan han/hun delta på leiren og kan han/hun spise maten?

Hotellet kan servere mat uten allergener, men da må dere huske å fylle ut dette under informasjonen ved påmelding. Hotellet kan ikke garantere mat uten spor av aktuelle allergen.

Hvem er påmeldt fra klubben? Skal Ludvig fra min klubb delta?

Vi sender ikke ut liste over alle deltagerne, så dere må selv høre med instruktøren i klubben, foreldrene til andre barn eller barn på trening for å få oversikt over hvem som skal delta fra klubben.

Hvordan er det med bading?

Ved påmelding må dere huke av på om barnet kan svømme eller ikke. Barna må alltid avtale bading med instruktør før de går i vannet. Vi har alltid noen av våre instruktører tilstede i badeland, i tillegg til at hotellet har egne badevakter tilstede det meste av  tiden. Barn som ikke kan svømme, må alltid ha med seg en instruktør som følger han/henne hele tiden. Bading skjer på eget ansvar.

Barnet mitt bruker medisiner, hvordan skal vi håndtere det?

Dere sender med faste medisiner og liste med dosering av disse. Så snakker dere med instruktøren ved avlevering, og gir han/hun informasjon om hvilke medisiner, dose, styrke og om sykdommen. Dere blir enige om barnet selv skal ha ansvaret for å ta medisinene, om han/hun trenger en påminnelse eller om instruktøren skal hjelpe til.

Sønnen/datteren min er muslim og spiser ikke svinekjøtt, kan han/hun få mat uten svin?

Ja, skriv det på i påmeldingen i feltet om allergi/mat/spesielle behov
 

Hvordan er det med gradering på leir?

Siste dag er det mulighet for gradering, men det er ikke slik at alle skal gradere seg. Det kommer an på treningsinnsats, progresjon i løpet av uken, grad og tidspunkt for forrige gradering. Graderingsavgiften er ikke inkludert i prisen.

Barnet mitt har spesielle behov, kan han/hun delta?

Ja, men dersom det krever mye ekstra oppfølging, så må en av foreldrene eller en støttekontakt være med. Dersom dere er i tvil, så send oss en mail så kan vi diskutere og bli enige om en løsning.

Må man ha med foreldre?

Nei, barnet kan være med på leiren uten foreldre. Barna får tildelt en ansvarlig instruktør.

Kan man ha med foreldre?

Ja, man kan gjerne ha med foreldre. I så fall melder man på far og/eller mor under alternativ C.

Har dere enkeltrom eller tomannsrom?

Ja, det har vi, mot ekstra betaling, se priser. Dersom man skal bo på tomannsrom, så må man avtale med en kamerat/venninne som også bestiller dette. Vi anbefaler at man ikke velger enkeltrom med tanke på det sosiale, men muligheten finnes.

Sønnen/datteren min vil bo på rom med sine kamerater/venninner, kan dere ordne det?

Vi gjør så godt vi kan med romfordelingen, og tilstreber at alle skal få bo på rom med noen av vennene de har ønsket seg. Det er en fordel om man skriver fullt navn og klubb på den/de man ønsker å dele rom med.

Jeg har fortsatt ubesvarte spørsmål og trenger mer informasjon. Hvor finner jeg dette?

Les på hjemmesiden www.tkdsommerleir.no og spør gjerne instruktøren i klubben din. Dersom du ikke har fått svar på det du lurer etter å ha lest FAQ, bruksanvisning på hjemmesiden for påmelding og all informasjonen på hjemmesiden, så er du selvsagt velkommen til å sende oss en e-post på tkd.leir@gmail.com 